OKUL AİLE BİRLİĞİ TOPLANTISI

Ahmet Pekkan İmam Hatip Ortaokulu Okul Aile Birliğinin Olağan Genel Kurul toplantısı 19 Ekim 2018 Cuma günü saat 13.30’da,okulumuzda yapılacaktır.

2018/2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI

DUYURU VE GÜNDEM

08/10/2018

Ahmet Pekkan İmamhatip orta okulu Okul Aile Birliğinin Olağan Genel Kurul toplantısı 19 Ekim 2018 Cuma günü saat 13.30’da,okulumuzda yapılacaktır.

Gündem maddelerini görüşmek üzere belirtilen gün ve saatte okulumuza teşrifinizi bekler,

Saygılarımızı sunarız.

Okul Aile Birliği

GÜNDEM:

1.                  Açılış

2.                  Yoklama (toplantı katılım cetvelinin imzalanması)

3.                  Gündem maddelerinin okunması

4.                  Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı

5.                  Okul Aile Birliği Başkanının konuşması

6.                  Okul Müdürünün konuşması

7.                  Divanın teşekkülü (açık oyla veli üyeler arasından 1 divan başkanı, 1 kâtip seçimi)

8.                  Okul Aile Birliği Yönetim Kurulunun 2017-2018 dönemi faaliyet raporunun görüşülmesi ve ibrası (oylanması)

9.                  Okul Aile Birliği Denetleme Kurulunun 2017-2018 dönemi faaliyet raporunun görüşülmesi ve ibrası (oylanması)

10.              Yönetim Kurulu’nun seçimi (anne veya baba olan veliler arasından beş asıl, beş yedek üyenin açık oylamayla seçimi)

11.              Denetleme Kurulu’nun seçimi (veliler arasından bir asıl, bir yedek üyenin açık oylamayla seçimi – öğretmenler arasından 2 asıl, 2 yedek üye öğretmenler kurulunda seçildi-)

12.              Birliğin 2018-2019 dönemi tahmini bütçesinin görüşülmesi ve oylanması

13.              İhtiyaçların giderilmesine yönelik olarak (bağış kabul edebilmesi ve harcama yapabilmesi hususlarında) yönetim kurulunun yetkilendirilmesi (oylama)

14.              Okulun eğitim-öğretim kalite ve başarısının yükseltilmesine ilişkin önerilerin görüşülmesi

15.              Dilek ve temenniler (kurumun ihtiyaçları, üyelerin dilek ve temennileri, yönetim kurulunun üyelere teşekkürü ve talepleri)

16.              Velilerin branş öğretmenleri ile görüşmesi.

17. Dilek-Temenniler-Kapanış

Yayın: 01.10.2017 - Güncelleme: 11.10.2018 10:02 - Görüntülenme: 623