OSMANİYE / BAHÇE - AHMET PEKKAN İMAM HATİP ORTAOKULU

Okulumuzda ''İYİLİK AYI'' ilan edilerek öğrencilerimizin iyilik yapmaları sağlanmıştır.

Okulumuzda ''İYİLİK AYI'' ilan edilmiştir. Öğrencilerimiz ''İyilik Yapıyorum,Mutlu Oluyorum'' projesi ile iyilik yapma yarışına girdiler.Proje öğrencilerin hayırda ve iyilikte yarışmalarına katkı sağlıyor.Yarışma sonunda ise bütün öğrencilere öğretmenlerimiz tarafından ödüller verilmiştir.Projeyi uygulayan Matematik Öğretmenimiz Mustafa BOZKURT'a ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Semanur YILMAZ'a sonsuz teşekkürler.

19-11-2019

19-11-201919-11-201919-11-2019