AHMET PEKKAN İMAM HATİP ORTAOKULU

0328 861 2515/ 0530 348 0788
Adres
YENI MAH. ÖMER PEKKAN CAD. AHMET PEKKAN İMAM HATİP ORTA OKULU BLOK NO 8/1 BAHÇE / OSMANİYE
Vizyon
Hayallerini gerçekleştirmede ısrarcı, değişime ve gelişime açık, çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkma yoluna katkıda bulunacak lider bir kurum olmak.
Misyon
Araştıran, sorgulayan, kendini ifade edebilen, bilimsel düşünen, teknolojiyi kullanabilen, bilgiyi kendilerine mal edip yaşama geçirebilen, insan hakları ve demokrasi kavramını iyi anlayıp özümseyebilen, öz güvenli, hedeflerini doğru koyabilen, vicdanlı, milli ve manevi öz değerlerinin farkında, başkalarına saygılı, mutlu ve insani yönü güçlü bireyler yetiştirmek.
Başarılar
Okulumuz Bahçe İlçemizde ortaokullar arasında ilk defa Tubitak 4006 Bilim Fuarını başlattı.
08:00 -14:30
İngilizce ve Arapça
Dolmuş
Yeni Mahalle Ömer Pekkan Cad. BAHÇE/OSMANİYE