Eğitimde Tek Yürek Projesinde Kardeş Okulumuzun Yardımı Devam ediyor

May

Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüzün Eğitimde Tek Yürek Projesi kapsamında Zehra Ekşinozlugil Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi kardeş okulumuz ziyartimize geldiler

Mrt

Bir çok hüzün ve kayıplar yaşadığımız günleri Rabbimiz Ramazan ile huzurun, affın, bereketin yaşandığı günlere tebdil eylesin. Ramazan ayımız yeryüzüne, evlerimize, gönüllerimize hoş gelsin...

Ahmet Pekkan İmam Hatip Ortaokulu olarak öğrencilerimiz de Ramazan iklimini yaşasın diye pano ve görsellerimizle, Ramazan davulcumuz ve manileriyle deprem dolayısıyla yaşadıkları üzüntüleri gidermek istedik. Yine yardıma ihtiyacı olanlar için sadaka ve erzak toplayarak yardım kolilerini bu ay içerisinde ulaştırmayı hedefledik.

Ara

OKULUMUZDA YAPILAN KİTAP OKUMA ETKİNLİĞİNDE DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİMİZE HEDİYELERİ VERİLDİ.

Ara

Öğrencilerimizle kitap fuarı gezisi yapıldı.

Kas

24 Kasım öğretmenler günü programi kapsamında okulumuzda çeşitli etkinlikler yapıldı.

Ekm

Birleşmiş Milletler Genel Kurulu, 1989 yılında, "Uluslararası Afet Risklerinin Azaltılması Günü" olarak 13 Ekim gününü ilan etti. Her yıl, bu özel günde düzenlenen faaliyetlerle Dünya genelinde, afet risklerinin tespiti ve azaltması konusunda farkındalık oluşturuluyor. 13 Ekim Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü kapsamında okulumuzda deprem anı ve tahliye tatbikatı düzenlendi.

Ekm

Pekkan Camii 4-6 yaş Kuran Kursu öğrencileri ve öğretmenleri okulumuzu ziyaret ettiler. Öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin Mevlid Kandili'ni kutladılar.

Ekm

Her yıl Peygamberimizin doğumu olarak kutladığımız MEVLİD-İ NEBİ Haftamızı bu yıl da Milli Eğitim Müdürümüz Üzeyir AKSOY'un katılımıyla çeşitli etkinliklerle kutladık.

2022 LGS de büyük başarı

May

Okulumuz öğrencileri Fen Bilimleri öğretmeni Salih NALCI ile birlikte Ağcabey Camiini ziyaret etti.

May

Okulumuzun Tanıtımı ile ilgili 2000 Adet Yasini Şerif Kitapcığı basılıp halkımıza dağıtımı yapıldı

ve el broşürü ve afişler basılarak dağıtımı yapıldı

Mrt