Ekm

HAFIZLIK ÖĞRENCİLERİMİZ YATSI NAMAZI KILDIRIYOR...

Ock

Okulumuz öğrenci,öğretmen ve idarecileriyle birlikte ''NAMAZIMI CAMİDE KILIYORUM, 27 DERECE SEVABI KAZANIYORUM'' projesi kapsamında öğle vakitlerini camide kılıyoruz.

Kas

Mesleki Gelişimin sağlanması ve farkındalık oluşturulması için İlçemizin tarihi camisi AĞCABEY CAMİSİNE gezi düzenlenmiştir. Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Tuğba PALTA öncülüğünde öğrencilerimize mesleki gelişimin sağlanması için ilçemizde bulunan tarihi AĞCABEY CAMİSİNE gezi düzenlenmiştir.Tuğba PALTA öğretmenimize sonsuz teşekkürler.

Kas

Okulumuzda ''İYİLİK AYI'' ilan edilmiştir. Öğrencilerimiz ''İyilik Yapıyorum,Mutlu Oluyorum'' projesi ile iyilik yapma yarışına girdiler.Proje öğrencilerin hayırda ve iyilikte yarışmalarına katkı sağlıyor.Yarışma sonunda ise bütün öğrencilere öğretmenlerimiz tarafından ödüller verilmiştir.Projeyi uygulayan Matematik Öğretmenimiz Mustafa BOZKURT'a ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Semanur YILMAZ'a sonsuz teşekkürler.

Kas

Okulumuza Fuel Oil Alımı Yapılacaktır.

Ekm

2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA 12 MART 2019 İSTİKLAL MARŞININ KABULÜNÜN YIL DÖNÜMÜ DOLAYISIYLA İSTİKLAL MARŞINI EZBERE GÜZEL OKUMA YARIŞMASI DÜZENLENECEKTİR.YARIŞMAYA HERKES KATILABİLİR. 5. SINIFLAR İLK 2 KITASINI , 6.SINIFLAR İLK 5 KITASINI , 7.VE 8. SINIFLAR İSE 10 KITASINI OKUYACAKLARDIR. KATILIMDA GÖNÜLLÜLÜK ESASTIR. NOT: YARIŞMA DİĞER ÖĞRETMENLERİMİZİN DE DESTEĞİYLE TÜRKÇE ÖĞRETMENİMİZ TARAFINDAN ORGANİZE EDİLECEKTİR.10/03/2019 TARİHİNE KADAR HER SINIF DÜZEYİNDE EN GÜZEL OKUYAN ÖĞRENCİ BELİRLENMİŞ OLACAKTIR.

Ekm

Ahmet Pekkan İmam Hatip Ortaokulu Okul Aile Birliğinin Olağan Genel Kurul toplantısı 19 Ekim 2018 Cuma günü saat 13.30’da,okulumuzda yapılacaktır.

May

Okulumuzun bu yıl 3. kez düzenlediği Tubitak 4006 Bilim Fuarına bütün velilerimiz davetlidir.