Ekm

2018-2019 Eğitim Öğretim yılı aşure günü etkinliği.Okulumuz Öğretmenlerinden Ayşe Buket KIRTEKE ve Naciye ASLAN öncülüğünde aşure günü için ÖĞRENCİLER OKUL İDARESİ VE ÖĞRETMENLERLE İŞBİRLİĞİ İÇERİSİNDE AŞURE ETKİNLİĞİ DÜZENLENMİŞTİR.EMEĞİ GEÇEN HERKESE SONSUZ TEŞEKKÜRLER.

May

Okulumuz öğrencileri arasından örnek ahlakı ile öne çıkan 8/B sınıfı öğrencisi Cennet Nur AYDIN isimli öğrencimiz, ilmi kişiliği ile öne çıkan 8/A sınıfından Beyzanur KILIÇ ve Sılanur GÜLSEVEN isimli öğrencilerimiz ödüllendirilmiştir.

Ekm

Okulumuzda Dilek ve istek kutusu yaptık

Ekm

Okulumuzda İş sağlığı ve okul güvenliği kapsamında risk değerlendirme ekibi oluşturuldu.Her ay bu konuyla ilgili toplantı yapılarak bilgi alışverişinde bulunulmasına karar veildi.

Ekm

Öğrencilerimiz  Kur´an kıraatlarının iyileştirilmesi, Kur´an-ı Kerim okuma becerilerini kazanmalarını sağlamak için  ilçemiz müftülüğündeki hafız hocalarımızla Kur´an saati düzenliyoruz.

Ekm

Okulumuz Sosyal Sorumluluk Projesiyele Yardıma Muhtaç Öğrencilerimizin ailelerine yardım ediyor.

Ekm

Öğrencilerimize Verimli ders çalışma becerilerinin kazandırılması için rehberlik servisimiz tarafından öğrencilerimize  bu konuda bilgilendirme semineri yapıldı.

Okulumuzda Spor Takımları Kurularak yarışmalara hazırlanıyoruz

Okulumuzda Spor Takımları Kurularak yarışmalara hazırlanıyoruz

Ekm

Okul Aile Birliğimiz, Öğretmenlerimiz, öğrencilerimiizn katkıları ile okulumuzda kendi imkanlarımızla kütüphane oluşturduk

Ekm

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılının başlaması ile birlikte Okulumuzda ilköğretim Haftası Kutlandı.

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlandı

Okulumuz Okul Aile Birliğinin Katkısıyla komple boyanıyor